Auktionen avslutas

Onsdag, 2022-11-30 20:00

15H 17M

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

UPPSKATTAT MARKNADSVÄRDE: 800 000 SEK (EXKL 25% MOMS)

SERVICEAVGIFT: 10% av vinnande bud

Nuvarande bud

4 300 SEK

4300 SEK = 393.31 EUR

exkl 25% moms

DITT BUD MÅSTE VARA MINST 4 400 SEK

SEK
Kontakt och FAQ

Här finner du svaren på de flesta frågor angående våra auktionsobjekt samt hittar vår kontaktinfo


Smart Visualizer, 3D visualiseringsplattform

  • 6118-009
  • 20001 Malmö
  • Sverige
Info Visning Utlämning Konkurs

VIKTIGT! Efter avslutad auktion måste konkursförvaltaren godkänna det vinnande budet innan en faktura kan skickas och köpet fullföljas!

För frågor om plattformen vänligen kontakta Sofia Iric, +46 731 50 20 10, sofia@smartvisualizer.com, som varit med och tagit fram plattformen.

Smart Visualizer är en webbaserad 3D visualiseringsplattform. Den har använts av Svenska kommuner för visualisering av 3D stadsmodeller och arbete inom stadsutveckling.

Under drift så fungerade platformen på följande vis.

Användare kunde importera egna enstaka 3D modeller till den stora 3D stadsmodellen och visualiserat t.ex. framtida byggnader och detaljplaner.  

Smart Visualizer levererades som en webbtjänst och den består av flera olika komponenter som bygger på olika teknologier:

  • Användarportal där användare kunde logga in och sköta sina projekt och organisation. Denna frontend delen var uppbyggd i Angular.
  • Visualisering var uppbyggd i Unity spelmotor, där företaget har utvecklat både egna funktioner/verktyg men också köpt och integrerat färdiga licensierade plugins.
  • Datahantering är uppbyggd i FME (feature manipulation engine) som också är en licensierad produkt och kräver minst 4 FME servrar.
  • Allt detta kommunicerade via en backend som är uppbyggd i PHP och Python med en kommunikations API.

Hela infrastrukturen är uppbyggd och körs i AWS cloud (Amazons molntjänst).

För mer info vänligen besök smartvisualizer.com 

Kolla även in plattformens Youtube kanal där en del funktioner visas upp: https://www.youtube.com/channel/UC72M371qgxeKHahbyUt02BA

Anmärkningar

För att plattformen ska fungera så behövs ett flertal licenser som inte ingår i köpet av plattformen utan måste införskaffas separat.

Den delen som är utvecklad i Unity spelmotorn använder många plugins som företaget har köpt och sedan integrerat i sin plattform samt byggt funktioner kring dem. De är ca 7-10 och kostar mellan 50-100€ engångsköp. Detaljer kan lämnas senare. Utöver plugins för att kunna utveckla vidare i Unity krävs en del licenser och de kostar 15000 SEK om året/ licens. Företaget hade två utvecklare men det behövs flera. Utvecklare måste vara minst seniora spel utvecklare med kunskap kring geodata, gis, fotogrammetri, samhällsplanering, smart cities och digitala tvillingar. 

Kring webbdelen behövs inga licenser. Här krävs också seniora webbutvecklare för frontend (angular), backend (PHP, python) gärna med kunskap kring geodata, gis, fotogrammetri, samhällsplanering, smart cities och digitala tvillingar och minst en utvecklare som är väl införstådd i servrer- och AWS cloud lösningar.

Datahanterings delen kräver att man har utvecklingslicenser för FME (20 000 sek per licens/år). Man behöver också serverlicenser för FME Server som kostar 150 000 SEK/år/licens och här krävs minst 4 servrar.

För mer info kring detta kontakta Sofia Iric, +46 731 50 20 10, sofia@smartvisualizer.com

Detta är inte ett fysiskt objekt, se beskivning

Detta är inte ett fysiskt objekt, se beskrivning

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.